Qui som?

Presentació

La Flama Verda Supporters som un grup d’animació del Cerdanyola Club d’Hoquei, fundat l’any 2007 quan un grup de joves decideixen organitzar-se per crear un focus d’animació a Can Xarau, durant els partits del club degà de l’hoquei patins català.

Faríem la nostra primera aparició el 10 de març del 2007 en un partit de Primera Nacional que enfrontaria al Cerdanyola CH amb l’Oviedo HC (3-1) al Pavelló de Can Xarau. Des de llavors, fins a l’actualitat, hem portat la iniciativa en l’animació als partits de local i de fora on ha jugat el Sarda, animant al primer equip masculí des de l’OkLliga fins a Primera Catalana. Destaquem, no només per haver animat al degà a qualsevol categoria on ha jugat, sinó també per haver viatjat arreu del territori català i fora d’aquest a llocs com Pamplona, Corunya, Oviedo o Novara (Itàlia).


Valors i filosofia

Tenim una forma d’entendre el Cerdanyola des del ‘supporterisme‘, basat en la participació i complicitat amb l’equip. Ens sentim partícips i no entenem estar asseguts veient un partit sense animar i encoratjar els nostres jugadors.

Els nostres valors es centren en el respecte cap a la resta d’aficionats del Cerdanyola Club d’Hoquei, així com procurar no perjudicar al club. Som catalanistes, perquè no entendríem una Cerdanyola o un Vallès sense formar part de la nació catalana, i n’estem molt orgullosos de ser cerdanyolencs, vallesans i catalans.

Totes les nostres accions i activitats, així com els desplaçaments, han sigut autofinançats pel nostre grup a través de quotes internes, amb els diners de la venda del nostre material o les diverses activitats que realitzem. No rebem ajudes econòmiques ni finançament de cap mena per part del club ni cap subvenció pública, la qual cosa que ens permet mantenir en tot moment una postura independent i defensar sempre els nostres propis interessos.


Seccions

En l’actualitat, disposem de dues seccións principals: la ‘Riu Sec Crew‘ i la ‘Secció Flori‘.


Participació en altres col·lectius

Hem participat activament en diverses activitats relacionades amb el nostre club, dins de la Plataforma Salvem el Cerdanyola CH o la Comissió del 75è Aniversari, així com a escala municipal en l’organització de diverses edicions del Correllengua o de les Festes Majors Alternatives de Cerdanyola.

Actualment, estem adherits a la Penya Cerdanyola 1936!

Som un dels impulsors de la nova Penya Cerdanyola 1936, que té com a objectiu aglutinar al màxim de socis i simpatitzants del Cerdanyola Club d’Hoquei, i amb el nostre tarannà juvenil volem esdevenir el sector d’animació de la penya i un pilar clau en el funcionament d’aquesta.


Uneix-te a nosaltres!

Per formar part del grup d’animació del Cerdanyola Club d’Hoquei, la Flama Verda Supporters, només has de posar-te en contacte amb nosaltres a través d’un dels següents correus electrònics: flamaverdacerdanyola@gmail.com o info@penyacerdanyola.cat i ens posarem en contacte amb tu el més ràpid possible.

Actualment, no disposem de quotes de socis del grup, però sí que és obligatori ser prèviament soci de la Penya Cerdanyola 1936 (15€ a l’any). Al ser membre de la Flama Verda Supporters, gaudiràs de diversos avantatges com descomptes en el nostre material, participació en els actes privats que realitzem, desplaçaments o sortejos…

No t’ho pensis més! Uneix-te a la banda més boja de Cerdanyola i anima al degà com mai!