Paellada de final de temporada 2022-23

El passat diumenge 17 de juliol del 2022 a la Plaça Jaume Grau i Altayó, popularment coneguda com la Plaça de la Música, un centenar d’aficionats i simpatitzants del Cerdanyola CH, van assistir a la presentació en societat de la Penya Cerdanyola 1936, nou col·lectiu nascut a la nostra ciutat al qual la Flama Verda Supporters hi estem adherits.

Per celebrar-ho es va realitzar una bona paella valenciana, elaborada pel mestre arrossaire Txus, que, mentre s’estava elaborant, el grup Bring it to me, format per Xavi Rizzo i l’Antonio Escañuela, van ambientar la vetllada amb versions de cançons clàssiques de rock.

Aquest acte és una prova clara de què la massa social del Cerdanyola Club d’Hoquei està tornant a despertar, cosa de la qual ens alegrem moltíssim.

Moltes gràcies a tothom qui es va passar a celebrar un diumenge diferent i esperem veure’ns en actes similars que es facin en l’entorn del club!

Visca el Cerdanyola Club d’Hoquei i visca la nova Penya Cerdanyola 1936!

Etiquetes: