[Comunicat] Els colors per sobre dels diners

Després dels comunicats que havíem llegit fa uns mesos per part d’ex-jugadors del primer equip, sabíem que les coses al feu de Can Xarau no estaven en les millors condicions. I sabent quina és la situació de molts equips d’hoquei, com l’Oviedo o el Mataró, érem conscients que qualsevol dia se’ns podia sorprendre amb males notícies. I ahir, escoltant l’Aleix Moldes a Cerdanyola Ràdio, per un moment vam tenir un atac de terror, quan va llegir el comunicat del club en el qual s’hi explicava que els jugadors acabarien la temporada sense cobrar i que eren lliures de marxar si així ho desitjaven. Seguidament, però, va llegir un comunicat dels jugadors. Els jugadors han decidit continuar entregant-se fins al final, per respecte a l’afició i a l’hoquei.

I i tant si s’entreguen! Després de llegir els comunicats, l’Aleix Moldes ens va donar una alegria rere una altra. A Vigo anaven plovent els gols del Cerdanyola! Tres gols de Jordi Romeu, dos de Dani Camprubí, un de Jordi del Amor, un de Borja Ramon i un de Ricard Ares. Sent sincers, a la Flama no descartàvem res, però sabíem que guanyar a Vigo era molt difícil i més quan sentíem de fons un ambient caldejat al pavelló de Bouzas. Però ahir, tot escoltant plegats el partit, vam arribar a una conclusió.

Aquests jugadors mereixen el nostre suport sense cap mena de dubte. En una situació complicada com la que viu el Cerdanyola CH, i més per a ells mateixos, la seva entrega ahir, guanyant amb tanta solvència a un dels millors equips de la categoria, demostra la seva professionalitat i l’estimació pels colors que porten. Fins ara, els nostres jugadors sempre havien demostrat una bona connexió amb l’afició, i especialment amb la Flama Verda. Però ahir van exhibir més que un bon hoquei; van exhibir el millor dels seus caràcters, l’esforç, la voluntat i l’estima per l’afició que cada dissabte està donant-los suport perdin o guanyin. Perquè l’important per nosaltres són els colors. I ara més que mai, tenim ganes d’animar aquests jugadors. Mereixen el nostre suport, però no només això; mereixen la nostra estima, perquè estem segurs que això no ho faria qualsevol.

Etiquetes: